Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TREBA SPRIJEČITI NAJGORE'
Povratak na članak

Glavni tajnik UN-a: Siguran sam da neće biti vojne intervencije Rusije u Ukrajinu

Rusija tvrdi da ne kani vojno intervenirati u Ukrajini, premda je rasporedila vojnike i oružje

Komentari 4

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
12:02 22.01.2022.

Normalno da Rusija nece napasti Ukrajinu,cilj je zapadni diktora,da se uvalkli oruzje Ukrajini,da se njima prodaju stari zrakoplovi,stara vozila ,te ostala zardjkla vojna masinerija,koja ce onada dase remontira na zapadu,i ponovo uzima novac za vec staro diotrajalo,cista laz i prljava ratno-huskackja zapadna masinerija je na nogama,da se Ukrajina sto vise opljacka,da narod podivlja.

VL
V0
Vlaskoulicanec3.0
08:17 22.01.2022.

Ma naravno da neće biti rata. Ovo je sve inscenacija za narod koji se polako budi iz corona-sna i postaje sve neugodniji za političku elitu. Pa je sada trebalo nešto izmisliti da se ljude ponovno prestaši kako bi prestali postavljatii neugodna pitanja. A sa li s se.može bolje ljude strašito nego ratom i bolešću!!!

VL
PE
petdopodne
17:12 22.01.2022.

rata ce biti to je neizbjezno, pola ukrajine ce biti pod rusijom istocni dio, i stvorena zona vjecnog konflikta sto ce rusima odgovarati u smislu geopolitickog interesa. rusija zna da ne moze vratiti bivse socijalisticke zemlje i uzet ce novonastalu situaciju kao novu pocetnu liniju u kojoj ce nato biti u svim preostalim zemljama sto bi u buducnosti i onako bilo. kina ce u isto vreme napasti tajvan, a bliskoistocne zemlje pokusati da ostvare svoje vojne planove sto ce dovesti do kratkotrajnog ali izoloiranog ratnog stanja u velikom dijelu svijeta. rezultat je stvaranje dvije interesne svjetske zone. japan i s korea ce biti izolirani. japan ce biti ok za koreu nisam siguran. bogati ljudi vec godinama kupuju zemlju na novom zelandu ( svjetska minken bojna). sirotinja ce ostati sirotinja samo ce je biti manje nakon rata.

VL
DU
Deleted user
09:31 22.01.2022.

Promatrajuci povijest ,sve duboke eko. krize su zavrsavale ratom, lokalno ili globalno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.