Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reda Kriket

Kod glavnog osumnjičenog za pariške napade pronašli puške i eksplozive: 'Spriječili smo nove napade'

pucnjava, pariz, teroristi, francuska policija
Foto: Reuters/PIXSELL
30.03.2016.
u 20:57

Reda Kriket uhićen je prošli tjedan u pariškom predgrađu Boulogne-Billancourt, a u njegovu domu policija je pronašla puške i eksplozive

Glavni osumnjičeni za terorističke napade u Parizu Reda Kriket optužen je danas za pripadnost terorističkoj skupini te je osumnjičen za planirani napad na glavni grad Francuske, objavilo je pariško tužiteljstvo danas.

Reda Kriket uhićen je prošli tjedan u pariškom predgrađu Boulogne-Billancourt, a u njegovu domu policija je pronašla puške i eksplozive.

Arsenal oružja u njegovu stanu policiji je bio dovoljan dokaz da Kriket planira novi napad na Pariz, rekao je tužitelj François Molins, piše France 24.

On je dodao kako je njegovo uhićenje spriječilo nove izuzetno opasne terorističke napade.

Druga dvojica optuženih nalaze se u pritvoru u Belgiji, a oni su sudjelovali u napadima na zračnu luku i metro stanicu dok je još jedan osumnjičeni uhićen u Rotterdamu u nedjelju. 

>> Propali plan napada u Francuskoj: Redi Kriketu iznimno produljen pritvor 

Komentara 5

Avatar superhik74
superhik74
21:21 30.03.2016.

Sprijecili ste malo sutra, tako ste pricali I prije tjedan dana kada je uhvacen onaj osumnjicenik iz Pariza, pa je dva dana iza toga nastao masakr. Ne bi me cudilo da se opet ponovi slicno koliko su ovi policajci "sposobni".

ZI
zimerman
23:03 30.03.2016.

Europskoj policiji su ruke svezane , kuce smiju pretresat jedino sa posebnim dozvolama I u odredjeno vrijeme , a kad uhvate teroriste sa Njima moraju postupat kao sa novoredjenim bebama itd.itd. a sve to zahvaljujuci politickoj ljevici koja je napravilapravila takve kretenske zakone

DU
Deleted user
22:21 30.03.2016.

Ovo mi lici na onu cuvenu:operacija uspela,pacijent umro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije