Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog tehničkih problema nije se obratio novinarima

Glavašu pukla videoveza?

Branimir Glavaš
Zoran Grizelj
05.01.2010.
u 10:57

Branimir Glavaš, nepravomoćno osuđen za ratni zločin, ipak se danas nije pojavio na konferenciji za novinare u Osijeku u središnjici HDSSB-a koju je sazvao iz Drinovaca u BiH, kamo se sklonio bježeći pred hrvatskim pravosuđem.

Očekivano, Branimir Glavaš, nepravomoćno osuđen za ratni zločin, ipak se danas nije pojavio na konferenciji za novinare u Osijeku u središnjici HDSSB-a koju je sazvao iz Drinovaca u BiH, kamo se sklonio bježeći pred hrvatskim pravosuđem.

Točnije, konferenciju koju je planirao za 11 sati i to na temu "Pokušaj državnog udara od strane balkanskog mafijaša i pripadnika zločinačkog miljea I. S.", a novinari očekivali da će im se ponovno obratiti videovezom jer ga po dolasku u Hrvatsku čeka uhićenje, odgodio je do daljnjega "zbog tehničkih problema". 

Inače, Branimir Glavaš koji je bivšeg premijera Ivu Sanadera optuživao da stoji iza optužnice za ratni zločin, dopis je iz Drinovaca poslao u ponedjeljak oko 15 sati dok je u središnjici HDZ-a još trajao sastanak što učiniti s bivšim premijerom. Budući da je u konačnici Sanader izbrisan iz članstva stranke kojoj je nekoć pripadao i B. Glavaš, pretpostavlja se da je odustao od javljanja.

Potpisan na dopisu kao predsjednik Zajednice udruga HDSSB-a i Kluba zastupnika
HDSSB-a u Saboru, Glavaš je najavio pravovremeno nas obavijestiti o novom
terminu konferencije za novinare.

Ključne riječi

Komentara 14

DO
dobravila
11:54 09.01.2010.

Uf , uf , što bi Ivo Sanader sve dao samo da ima državljanstvo Bosne i Hercegovine !!??

DU
Deleted user
11:52 05.01.2010.

Glavaš zaboravio tko je i kako Sanadera postavio na vlast .

NE
nex
11:30 05.01.2010.

jedan gori od drugoga-mogu se uhvatiti pod ruku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije