Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTIO SDP

Glavašević: Pripremam ozbiljnu političku platformu

Bojan Glavašević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/11
28.08.2018.
u 11:04

Glavašević je u ponedjeljak kao član Predsjedništva i saborski zastupnik SDP-a istupio iz stranke

Nakon što je napustio SDP nezadovoljan stanjem u stranci, Bojan Glavašević u utorak je poručio da kao neovisni zastupnik priprema ozbiljnu političku platformu kojoj će građani moći dati puno povjerenje.

"Postoje ljudi koji razmišljaju slično kao i mi i koji su spremni srcem i dušom boriti se za budućnost, za stvarnu promjenu i za šansu da Hrvatska konačno okrene novi list. Zajedno s njima ću pripremiti ozbiljnu političku platformu kojoj će se moći dati puno povjerenje", najavio je Glavašević u utorak na konferenciji za novinare ispred Sabora svoje buduće planove.

Upitan uključuje li ta platforma bivšu predsjednicu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Daliju Orešković, odgovorio je tek da ju "izuzetno cijeni".

Glavašević je u ponedjeljak kao član Predsjedništva i saborski zastupnik SDP-a istupio iz stranke, nezadovoljan jer "SDP, ovakav kakav je postao, ne može ponuditi odgovor ni na jedno važno pitanje budućnosti Hrvatske".

Glavaševićevem odlaskom Klub zastupnika SDP-a u Saboru pao je na 33 člana, a 18-člano Predsjedništvo stranke, nakon nedavne suspenzije četvorice "pobunjenika", ostalo je i bez petog člana.

Bojan Glavašević Bojan Glavašević
1/11
Ključne riječi

Komentara 38

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
11:12 28.08.2018.

Dakle, osoba koja je diplomirala na Filozofskom fakultetu, nikad nije ništa radila, nitko i ništa, koja se na temelju prezimena uhljebila na poziciji pomoćnika ministra za stambene i pravne poslove, o kojima zna koliko i o slanju sonde na Jupiter, nam nudi ozbiljnu političku platformu? Lik kojem je vrhunac rada u ministarstvu bilo klepetanje gluposti po sastancima, izrugivanje s masovnim grobnicama, nepotrebna kvazislužbena putovanja bez radnog naloga u privatne svrhe i "posuđivanje" državne imovine u privatne svrhe, nudi okretanje novog lista?

Avatar anti_komunist
anti_komunist
11:21 28.08.2018.

ovako antipaticno i iritantno stvorenje rijetko se vidja ....

TZ
tibold.zvonimir
11:23 28.08.2018.

Na ovo se čovjek može samo nasmijati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije