Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove okolnosti

Glavaš sazvao pa otkazao u Mostaru konferenciju za novinare

branimir glavaš
Arhiva VL
02.08.2010.
u 10:33

Branimir Glavaš odgodio je konferenciju u Mostaru na kojoj se htio očitovati o presudi Vrhovnog suda.

Najavljeno očitovanje Branimira Glavaša na presudu Vrhovnog suda, odnosno konferencija za novinare zakazana za danas u podne u hotelu Bevanda u Mostaru odgođena je. Branimir Glavaš, kao predsjednik Zajednice udruga HDSSB-a, te čelnik stranke HDSSB Vladimir Šišljagić izvijestili su medije priopćenjem u 2 sata ujutro da su razlog tomu "novonastale okolnosti."

>>Šeks: Glavaš je pobjegao kad je osjetio da će dobiti višu kaznu

– U tijeku je izvanredna, hitno sazvana zajednička sjednica Predsjedništva Zajednice udruga Hrvatskoga demokratskog sabora Slavonije i Baranje i Hrvatskoga demokratskog saveza Slavonije i Baranje – izvijestili su iz Drinovaca. O novom terminu konferencije za novinare mediji će, istaknuli su, biti pravodobno obaviješteni.

Komentara 41

OB
-obrisani-
20:15 02.08.2010.

. . ..TA KOCKASTA ::....TIKVA....SAMO MOZE BITI NEVIN.....nije on bjezao, svi lazu , samo ON : : :

OB
-obrisani-
20:17 02.08.2010.

Jel Glavonja odlucio gdje ce \'odlezat\' ? U Zenici il Staroj Gradiski? Dvojno drzavljanstvo stvara konfuziju u ljudi. Postanu internacionalisti. Trebalo bi to zabranit. Imas hrvatsko il drugo.

MM
Mladen Miletić
12:26 02.08.2010.

Glavaš sazvao pa otkazao u Mostaru konferenciju za novinare izgleda da mu se sada zakon i zakončad Bosne bliže vratu da ga zgrabe... Sada je pravomočna presudica pala sada više nije šala i teško je reči tko je ispao budala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije