Naslovnica Vijesti Hrvatska

Glavaš će uskoro na odsluženje zatvorske kazne u BiH

Spis treba biti otpremljen u BiH, nakon toga će izvanraspravno vijeće tamošnjeg suda potvrditi presudu i Glavaš će morati u zatvor.
20. kolovoza 2010. u 15:37 13 komentara 6 prikaza
glavaš (1)
Foto: Tomislav Miličević/Večernji list

Branimir Glavaš uskoro će na odsluženje osmogodišnje zatvorske kazne u BiH, nakon što mu je Vrhovni sud 2. lipnja smanjio kaznu s deset na osam godina zatvora. Županijski sud u Zagrebu poslao je Ministarstvu pravosuđa spis s pravomoćnom presudom za ratne zločine u Osijeku radi izvršenja zatvorske kazne.

Spis treba biti otpremljen u BiH, nakon toga će izvanraspravno vijeće tamošnjeg suda potvrditi presudu i Glavaš će morati u zatvor. Sve to događa se neovisno o tome je li Glavaš presudu primio ili nije, objašnjava Krešimir Devčić, glasnogovornik Županijskog suda u Zagrebu.

Glavaš je danas demantirao tvrdnje da je presudu odbio primiti te naveo da je presudu primio 16. kolovoza.

ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar DZvonimir@KNIN
  DZvonimir@KNIN:

  21.08.2010. u 04:40h kamocemo91 je napisao/la: . . ..sapuna....potrebno mu je puno SAPUNA u ZENICI.....ha ha ha ha .. . .. UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Ocito pricas iz iskustva.

 • -obrisani-:

  Pa daj već .... nek ode i vratimo se bitnim stvarima i stvarnim problemima naše domaje!

 • Avatar DZvonimir@KNIN
  DZvonimir@KNIN:

  Dva grada koja nisu poklekla pod neprijateljskom najezdom 1.GOSPIC 2.OSJEK Interesantna pouka za buducnost obrane Hrvatske od njezinih neprijatelja.????