Naslovnica Vijesti Hrvatska

Glavaš će uskoro na odsluženje zatvorske kazne u BiH

Spis treba biti otpremljen u BiH, nakon toga će izvanraspravno vijeće tamošnjeg suda potvrditi presudu i Glavaš će morati u zatvor.
20. kolovoza 2010. u 15:37 13 komentara 6 prikaza
glavaš (1)
Foto: Tomislav Miličević/Večernji list

Branimir Glavaš uskoro će na odsluženje osmogodišnje zatvorske kazne u BiH, nakon što mu je Vrhovni sud 2. lipnja smanjio kaznu s deset na osam godina zatvora. Županijski sud u Zagrebu poslao je Ministarstvu pravosuđa spis s pravomoćnom presudom za ratne zločine u Osijeku radi izvršenja zatvorske kazne.

Spis treba biti otpremljen u BiH, nakon toga će izvanraspravno vijeće tamošnjeg suda potvrditi presudu i Glavaš će morati u zatvor. Sve to događa se neovisno o tome je li Glavaš presudu primio ili nije, objašnjava Krešimir Devčić, glasnogovornik Županijskog suda u Zagrebu.

Glavaš je danas demantirao tvrdnje da je presudu odbio primiti te naveo da je presudu primio 16. kolovoza.

r
Reserved
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
 • Avatar DZvonimir@KNIN
  DZvonimir@KNIN:

  21.08.2010. u 04:40h kamocemo91 je napisao/la: . . ..sapuna....potrebno mu je puno SAPUNA u ZENICI.....ha ha ha ha .. . .. UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Ocito pricas iz iskustva.

 • -obrisani-:

  Pa daj već .... nek ode i vratimo se bitnim stvarima i stvarnim problemima naše domaje!

 • Avatar DZvonimir@KNIN
  DZvonimir@KNIN:

  Dva grada koja nisu poklekla pod neprijateljskom najezdom 1.GOSPIC 2.OSJEK Interesantna pouka za buducnost obrane Hrvatske od njezinih neprijatelja.????