Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj garaža

Glavaš će tražiti ekshumaciju Vučkovića, najavio novu prijavu protiv Fehira

Branimir Glavaš
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
28.07.2020.
u 13:53

Dopuštenje za ekshumaciju morat će zatražiti od suda Republike Srbije.

Branimir Glavaš najavio je novu kaznenu prijavu za ratni zločin protiv Krunoslava Fehira, a inzistirat će i na ekshumaciji tijela Čedomira Vučkovića, ubijenog u Osijeku 1991. 

Riječ je, podsjetimo, o tzv. slučaju Garaža, za koji se sudi upravo Branimiru Glavašu. Glavaševi su odvjetnici lani podnijeli kaznenu prijavu protiv Fehira i priložili vještačenje po kojem Vučkovića nije usmrtila kiselina, već hici koje je ispalio Fehir. No, DORH ju je nedavno odbacio. 

Novu prijavu Glavaševi će odvjetnici podnijeti tužiteljstvu u Hrvatskoj, ali i u Srbiji, gdje je Vučković pokopan. Dopuštenje za ekshumaciju morat će zatražiti od suda Republike Srbije.

Komentara 6

MM
mmaraci4
14:32 28.07.2020.

Fehir je krtica

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
14:50 28.07.2020.

Branimir Glavaš je heroj Domovinskog rata.

LL
lijepa_li si
20:02 28.07.2020.

nevina čovjeka i heroja tolike godine razapinju. pravicu i zadovoljštinu traži, ku rbine sinove razotkrij

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije