Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nekoliko dana prije izbora
Povratak na članak

Glasovanje počinje na Novom Zelandu, završava u Los Angelesu

Prvi će put u nedjelju samostalno moći glasovati i 6000 slijepih osoba u Hrvatskoj. Naime, glasački listići preslikani su na Braillovo pismo pa slijepim osobama neće trebati pratnja da umjesto njih zaokruži odabranog kandidata.

Komentari 4

PR
Protivcenzure
13:29 23.12.2009.

Izbopri trebaju početi i završiti u HRVATSKOJ!

VL
OB
-obrisani-
11:51 23.12.2009.

Ja se selim na Kamčatku.

VL
07
0720
19:20 24.12.2009.

Vidi se da si odgojen u komunistickom sistemu(treble).U svakoj demokratskoj drzavi na svijetu svi njeni drzavljani imaju pravo glasa ma gdje oni zivjeli

VL
PE
peljar
09:16 25.12.2009.

Ovako govori Nadan Vidošević: \"Hrvatsku državu smo izborili uz velike žrtve, mi, njeni branitelji. Zato svakom branitelju pripada poštovanje sveukupnoga našeg društva. Snaga i stabilnost moderne hrvatske države počiva na braniteljima, na kulturi, radu i stvaralaštvu, na tradiciji, ali i na suradnji sa svima koji tu snagu i tradiciju poštuju. A kad je riječ o Europi, mi smo tu, Bogu hvala, od stoljeća sedmog, as ti miša!\" Zato - 11. Samo - 11. Pravi izbor – 11! Dobitni broj je – 11. Jer iza tog broja, iza broja 11, susret ćete uvijek nasmijano lice čovjeka koji sa sobom nosi budućnost; onoga koji se nikad ne gura, nego voli djelovati i raditi timski, a tako će raditi kad 27. XII. 2009., i uz Vaš glas, bude izabran za predsjednika Republike Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.