Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u Gunjii

Glasovale i obitelji smještene u kontejnerska naselja

gunja
Goran Ferbezar/PIXSELL
28.12.2014.
u 14:11

Božić i božićne praznike u Gunji dočekalo je oko 950 obitelji dok se većina njih još nije vratila u svoje domove

Današnji predsjednički izbori bili su prvi izbori koji su se održavali u selima županjske Posavine koji su u svibnju stradali u poplavama.

– Odvija se sve u najboljem redu. Imamo 3200 birača koji mogu izaći na četiri birališta postavljena u velikoj i maloj školi. Do 11.30 sati na birališta je izašlo oko 16 posto birača što je više od državnoga prosjeka. Dobar dio njih niti neće izaći na izbore jer su još izvan Gunje i ostalih sela stradalih u poplavi, rekao je načelnik Općine Gunja Hrvoje Lucić.

Božić i božićne praznike u Gunji dočekalo je oko 950 obitelji dok se većina njih još nije vratila u svoje domove. Glasovale su i obitelji smještene u kontejnerska naselja.

>> Pokloni za mališane iz Gunje i Rajevog Sela

Komentara 1

BE
berija
14:27 28.12.2014.

Ma, to ništa nije važno. Zna li itko jesu li Severina i Aleksandar Stanković glasovali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije