Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon laucove objave

Glasnogovornik Vlade: Nemamo saznanja o bilo kakvim prijetnjama Laucu

Foto: PIXSELL
1/4
12.12.2020.
u 16:11

Gordan Lauc je ranije danas poručio da je imao “neugodnih situacija pa čak i otvorenih prijetnji od pojedinih ministara”

Glasnogovornik Vlade Marko Milić poručio je da Vlada nema saznanja “o bilo kakvim prijetnjama”, nakon što je član njihovog Znanstvenog savjeta Gordan Lauc u subotu na facebooku među ostalim napisao da su mu otvoreno prijetili pojedini ministri.

"Nemamo saznanja o bilo kakvim prijetnjama, niti nas je o tome itko informirao", odgovorio je Milić na upit Hine nakon što je Lauc na facebooku napisao da su mu otvoreno prijetili pojedini ministri.

Naime, Lauc je u subotu na facebooku najavio podizanje tužbi zbog laži i neistina koje se, kako tvrdi, o njemu prenose u javnom prostoru. U objavi se osvrnuo i na svoju ulogu u Znanstvenom vijeću Vlade, ustvrdivši da nije “plaćenik Vlade” i da je imao “neugodnih situacija pa čak i otvorenih prijetnji od pojedinih ministara”. 

Nakon što su iz Vlade demantirali saznanja o prijetnjama, dodali su da je Lauc u rad Znanstvenog savjeta Vlade uključen od ožujka ove godine, a da se suradnja s njime nastavlja s ciljem kontroliranja i suzbijanja epidemije bolesti covid-19.

Upozorenje pred pokretanje pravnih radnji Dragi FB prijatelji i ostali pratitelji. Nažalost u javnom prostoru se...

Objavljuje Gordan LaucSubota, 12. prosinca 2020.

Komentara 1

AD
adminka
08:21 13.12.2020.

Kad prvi put vidjeh Lauca, vidjeh uznemirenu osobu sa osušenim ustima, bez sline koj govori u tv emisji i koja se užasno trudi da kontrolira što će tko misliti. Dojam je bio loš. Nije se promijenio do sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije