Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sigurnosna provjera

Glasnogovornica PU splitske otpuštena zbog sumnjive diplome

marina kraljević-gudelj
Leonard Nincevic/PIXSELL
20.07.2012.
u 12:52

U MUP je došla u kolovozu 2006. godine iz Protuobavještajne agencije, a 10 godina ranije diplomirala je engleski i etnologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu

Marina Kraljević-Gudelj, voditeljica Odsjeka za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću PU splitsko-dalmatinske, dobila je danas rješenje o otkazu u kojem piše da se sumnja u nevjerodostojnost njezine diplome. Novinare je o tome izvijestila sama kao, posebno naglašava, privatna osoba.

Kako neslužbeno doznajemo, Marina Kraljević-Gudelj sama je tražila sigurnosnu provjeru zbog toga što se planirala natjecati za drugo radno mjesto.

Diplomirala je 1996. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i stekla zvanje profesora engleskog jezika i književnosti i etnologije. U MUP je došla u kolovozu 2006. godine iz Protuobavještajne agencije.

Predstoji joj "pravna bitka", a rješenje o otkazu najblaže rečeno ju je iznenadilo. Jutros je došla na svoje radno mjesto.

Komentara 193

OB
-obrisani-
16:20 20.07.2012.

zaniljivo bi bilo provjeriti diplome od glavnih ....svih...i lijevih i desnih, a pogotovo rukovodećih...milančetovu, josipovićeve, linićeve, čačičevu, karamarkovu i svih ostalih javnih osoba

OB
-obrisani-
16:27 20.07.2012.

najveća uvreda u intelektualnom svijetu je kad naspram sebe imaš lažnog diplomanta koji još ima i političku moč!

IL
I LOVE SMARTS, HATE STUPIDITY
22:11 20.07.2012.

nije rang...sad znam koji je....hoću mladu potentnu ekipu, koja nije politički indoktrinirana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije