Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmrt izbodeni

Četveročlana obitelj pronađena mrtva u Gibraltaru. Među njima i 6-mjesečna djevojčica

nož
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
30.03.2015.
u 20:33

Gibraltarska policija identitet ubijenih nije htjela otkriti.

Tijela četveročlane britanske obitelji među kojima su četverogodišnja i šestomjesečna djevojčica pronađena su izbodena u iznajmljenom stanu u Gibraltaru, javlja Mirror.

Obitelj je, prema pisanju medija, u Španjolskoj boravila dulje vrijeme, no u Gibraltaru su bili tek nekoliko dana, a u stanu u kojem su pronađena njihova mrtva tijela su detektivi i forenzičari.

Gibraltarska policija identitet ubijenih nije htjela otkriti. U tijeku je istraga, a zasad nemaju osumnjičenih. 

>> Bračni par mrtav u stanu: Žena ugušena, a muškarac se objesio

Komentara 1

OB
Objektivno...
01:27 31.03.2015.

... da možda i ovo nije maslo istog onog koji je izbo nogometnu menadžericu u Zagrebu? Šta je sad? Više nema naslova s upitnikom da je isti onaj koji je pucao u osječkog odvjetnika izbo i osječkunogometnu menadžericu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije