Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška iz susjedstva:

VIDEO Beograd, Novi Sad, Sarajevo, Tuzla pljeskali Zagrebu

22.03.2020.
u 20:32

Iz inicijative su dodali da je potres, u kojem je oštećen velik broj zgrada i drugih objekata, dodatno otežao život građana i građanki Zagreba i zakomplicirao borbu protiv pandemije.

Građani Beograda, Novog Sada, Sarajeva i Tuzle večeras u gromoglasnim pljeskom dali podršku Zagrebu stradalom u potresu.

Inicijativa Ne davimo Beograd na svom službenom Facebook profilu pozvala je sve građane Beograda da večeras u 20:00 sati aplauz s balkona i terasa posvete Zagrepčanima koje je jutros pogodio snažana i razoran potres. 

VIDEO U Novom Sadu se pljeskalo Zagrebu

"Naše države i društva suočavaju se s velikim ispitom pod zarazom COVID-19 virusa, a još jedna katastrofa zadesila je prve susjede", poručili su iz NDBG-a.

VIDEO: Beograd plješće Zagrebu

Dodali su da je potres, u kojem je oštećen velik broj zgrada i drugih objekata, dodatno otežao život građana i građanki Zagreba i zakomplicirao borbu protiv pandemije.

"Neka ovaj Aplauz u 8 bude za sve one koji se širom Balkana bore u sve kompliciranijim uvjetima. Virus će proći, ali ono što želimo da zauvijek ostane u našem društvu, raste i razvija se, jest solidarnost, međusobna briga i podrška za sve naše građanke i građane. A ona nema granice i ne poznaje etničke, vjerske ili političke pripadnosti. Uključite se u grupu Aplauz u 8 i zovite prijatelje. Širimo solidarnost i podršku za sve naše ljude", zaključili su.

Komentara 199

PB
Propali branitelj
19:44 22.03.2020.

Zivot ide dalje generacije se mjenjaju...rat je zavrsio... gradite bolje odnose samo na istini ....hvala komsije...

RI
RISTA
20:38 22.03.2020.

Biće još vremena za prepiranje, sad nije trenutak za to! Podrška ZAGREBU I ZAGREBČANIMA u ovo zlo vreme! Držite se!

DU
Deleted user
20:13 22.03.2020.

To je taj Beograd koji sam upoznao polovicom 80-tih ! Hvala susjedi, dobro se dobrim vraca !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije