Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania volonteri na raspolaganju građanima

Germania Sport
08.04.2020.
u 13:01

Od početka izvanrednog stanja u državi, tvrtka Germania Sport djeluje kako bi dala svoj doprinos društvu i borbi u kojoj smo se svi zajedno našli.

Zaposlenici Germanije pridružili su se timu volontera Hrvatskog Crvenog križa i krenuli svojim radom pomagati potrebitoj zajednici.

U akciji Crvenog križa Đakovo, Germania volonter dostavlja pakete građanima Trnave, Dragotina i Lapovaca, u okolici Đakova.

Germania Sport  je već pokazala svoj nastup zauzimajući proaktivni pristup i kada je odgovornost i humanitarni rad u pitanju te je u borbi protiv pandemije virusa COVID-19 namijenila 400.000kn donacija bolnicama u Osijeku, Puli, Zagrebu, Varaždinu, Zadru, Rijeci i Splitu.

Iz tvrtke Germania Sport poručuju i da su posebno ponosni na sve svoje zaposlene koji su se prvog dana kada je njihov posao na terenu stao, javili i stavili na raspolaganje državi, Crvenom križu te umjesto svog uobičajenog posla uključili u dostave paketa, podjelu toplih obroka i ostale hvalevrijedne akcije Hrvatskog Crvenog križa.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije