Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CLOONEY KOD OBAME
Povratak na članak

George Clooney razgovarao s Obamom o Sudanu

Nakon novog posjeta najvećoj afričkoj zemlji, Clooney i njegov suradnik John Prendergast podnijeli su izvještaj predsjedniku i najstarijem republikanskom senatoru.

Komentari 4

RI
Riznica
18:37 13.10.2010.

George Clooney razgovarao s Obamom o Sudanu !!!!! O cemu ste razgovarali, holivudska glumcina je placen cionistickim parama da pravi mediski publicitet u razbijanju Sudana.... Namirisali su naftu,pa bi malo zemlju razbijali...KOJA JE TO BANDA !!!!

VL
OB
-obrisani-
11:21 14.10.2010.

u 18:37h Riznica je napisao/la: \"George Clooney razgovarao s Obamom o Sudanu !!!!! KOJA JE TO BANDA !!!! \" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Riznica ... slazem se u potpunosti... Ljevicarska/Liberalna/Gay Loving... banda... Gdje je George W Bush kad ga trebas?!

VL
OB
-obrisani-
12:22 14.10.2010.

George je pomiješao svoje uloge i stvarni život. Bzw, Sudan mora pasti jer su veliki izvoznik nafte za Kinu.

VL
ST
Stockholm
19:00 14.10.2010.

U Darfuru islamske milicije i \"regularna\" vojska Sudana ubijaju, siluji, pale i pljackaju. Krscane, animiste, pa i muslimane. Mrtvih preko 500 000, silovanih zena preko 250 000, jedan miljun izbjeglica u susjednom Cadu - ali se u VL jako rijetko o tome pise, nitko ne protestira, nitko ne pokazuje mnogo interesa. Zanimljivije je, puno zanimljivije, kad jedan izraelski vojnik plese trbusni ples oko zarobljene Palestinke. Onda se u ponosnim i postenim ljudima probudi pravedni gnjev i bijes ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.