Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLOBALNI KONFLIKT

Geopolitički sraz velikih sila iz Sirije, Libije i Jemena prebačen je u Sudan

02.05.2023.
u 17:10

Ne daj Bože da Sudan dođe do točke građanskog rata. Mislim da će to biti noćna mora za cijeli svijet, poručuje bivši sudanski premijer Abdalla Hamdok

Komentara 3

ZA
zagabria5
18:21 02.05.2023.

Putujući cirkus, jel naplaćuju ulaznicu. Valjalo bi vidjeti uživo tu borbu triju sila 'za demokraciju pravdu i blagostanje'.

DU
Deleted user
17:41 02.05.2023.

Hassane, svi ti sukobi počinju poznatom, angloameričkom, neoliberalnom šprancom! Najprije u tim zemljama krene financiranje nekih "nevladinih", onda se podmite čitavi dijelovi trulog društva, establišmenti, a, ako ne ide mirno, što najčešče tako biva, krene ulica, monitoringirana i pilotirana "obojena"" revolucija! Sve ostalo je već viđeno. Rat? Pa on je tek najpoželjniji, jer vojna industrija, nebrojene tvornice u USA, koje zapošljavaju milijune, uglavnom doseljenih i "nižih" društvenih slojeva, odnosno vlasnici, industrijalci (koji, btw i postavljaju kongresmene, predsjednike) prijete otpuštanjima, pa se sukobi po Globusu moraju trajno izazivati, kako bi se ostalo "u sedlu". PItanje je samo dokle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije