Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Originalna ideja

Genijalan način za održavanje distance: U ovaj kafić smije se ući jedino ako ćete nositi ovo

kafić
Foto: Getty Images
16.05.2020.
u 07:14

Prema fotografiji koja je objavljena na Facebook stranici njemačkog kafića, čini se da gostima to nimalo ne smeta jer opušteno sjede i uživaju u svome piću

Vlasnik jednog njemačkog kafića osmislio je genijalan način kako održati socijalnu distancu među ljudima.

Pri ulasku u Cafe & Konditorei Rothe u gradu Schwerinu svi su gosti, naime, duži staviti na glavu šešir na kojem su povezane spužvaste tube za plivanje koje osiguravaju distancu od dva metra.

Prema fotografiji koja je objavljena na njihovoj Facebook stranici, čini se da gostima to nimalo ne smeta jer opušteno sjede i uživaju u kafiću.

Iako je mnogima ideja fenomenalna, postoje neki koji su ipak zabrinuti zbog nošenja šešira.

– Jesu li šeširi dezinficirani nakon korištenja? Ako ih svi koriste i diraju, čini se da će biti više štete nego koristi – jedan je komentar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije