Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Generali Krstičević i Kotromanović u novoj podružnici veterana Paukova

generali
Igor Kralj/PIXSELL
10.02.2010.
u 21:33

Među veteranima Paukova u Zagrebu bili su umirovljeni generali Damir Krstičević, Mirko Šundov, Slaven Zdilar i Ivan Beneta, te saborski zastupnik Ante Kotromanović i državni tajnik u Ministarstvu obrane Mate Raboteg.

U restoranu Jarunski dvori večeras su se okupili veterani 4. gardijske brigade Paukovi, koji žive u Zagrebu. Tom prigodom osnovali su zagrebačku podružnicu Udruge veterana te brigade. To je peta po redu podružnica, jer već postoje u Zadru, Kninu, Metkoviću, Vrgorcu i Splitu.

Među veteranima Paukova u Zagrebu bili su umirovljeni generali Damir Krstičević, Mirko Šundov, Slaven Zdilar i Ivan Beneta, te saborski zastupnik Ante Kotromanović i državni tajnik u Ministarstvu obrane Mate Raboteg. Za predsjednika zagrebačke podružnice izabran je umirovljeni bojnik Michel Jukić, dopredsjednica je sveučilišna profesorica dr. sc. Mirna Šitum, a tajnik je Mate Maleš.

- Svi smo objeručje prihvatili inicijativu da i Zagreb dobije svoju podružnicu udruge veterana 4. gardijske brigade. U Zagrebu se igrom slučaja nastanio najviše zapovjednika te slavne brigade - rekao je general Damir Krstičević.

Ante Kotromanović je rekao kako se nada da će novi predsjednik Hrvatske podržati braniteljsku populaciju brigada koje su pošteno u ratu odradile svoj posao i proglasiti ih herojskima.

Komentara 10

OB
-obrisani-
23:38 10.02.2010.

hvala bogu da se pocelo pisati o braniteljima nasim dragim istinitim junacima domovinskog rata hvala vam i slava

NA
Naqshbandi
22:16 10.02.2010.

U Zagrebu se igrom slučaja nastanio najviše zapovjednika te slavne brigade - rekao je general Damir Krstičević......nije slučajno Krstićeviću već namjerno, dobili ste ogomne stanove badave kao i partizanski spomeničari. Zašto niste slučajno ostali u zabitom kamanjaru i svojem zavičaju.

JA
jarac
23:38 10.02.2010.

vi povlačite nekakve crtice kao da ste proizašli iz kumrovačke škole, ili ste možda proveli lijepe dane u inostranstvu dok su navedeni branitelji oslobađali zemlju. kao da vam je Fumić ili Mesić mentor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije