Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska kakvu trebamo
Povratak na članak

Generacijska je prilika pred Hrvatskom

Novac koji stiže nije sve, on će dati najbolje rezultate ako se uklopi u djelotvornu ekonomsku politiku, kazala je čelnica Podravke M. Dalić.

Komentari 2

DU
Deleted user
15:54 21.09.2021.

Dame i gospoda imaju ideje, jedino im fali netko koji će te ideje s papira realizirati u praksi. Na temelju vlastitog iskustva ulaganjem u tehnologije bez ljudi s znanjem, iskustvom, drugačijim načinom razmišljanja, drugačijim načinom nagrađivanja sposobnih se neće povećatii produktivnost. Osobno mogu reći da je najveći problem Zakon o radu koji štiti neradnike i koji se nije promjenio sukladni novom društvenom uređenju kao ni tržnoj ekonomiji. Kod nas je najaveći problem u ljudima jer uvijek se nađu pametni koji koče ljude koji žele ostvariti ideje, kako bi neki rekli dva koraka naprijed, tri koraka nazad, pa tri koraka naprijed i dva koraka nazad. Nakon toga pitanje gdje smo. Kažu na početku smo ali ipak se kreće.

VL
Avatar Oneill
Oneill
15:19 21.09.2021.

Za moga života smo imali X šansi ali od 1945 do danas nisu nijednu iskoristili Hrvati čekaju da za njih ih nekl dtugi usreći sami to neznaju Hrvati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.