Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u zoološkom
Povratak na članak

Gej pingvini 'oteli' mladunče smatrajući kako mu se roditelji ne brinu dovoljno

Prava drama dogodila se u zoološkom vrtu u Danskoj kada je jedan par gej pingvina odlučio 'prisvojiti' jedno mladunče smatrajući da su ga napustili njegovi roditelji

Komentari 10

Avatar komentatorx
komentatorx
22:31 27.09.2018.

Večernjak, zar vas nije sramota ovakove gluposti pisati. Izgleda za vas je gej pod svaku cijenu.

VL
Avatar rubinet
rubinet
21:56 27.09.2018.

"pingvinski gej par"? jezična mašta može svašta

VL
DU
Deleted user
09:29 28.09.2018.

Jesenti milu bigulicu, to je nepobitan dokaz da su homoseksualni pingvini puno moderniji, napredniji, tolerantniji, empatičniji i uključiiviji nego njihovi hetroseksualni kolege. Od tih pingvinskih "gej humanista" imaju što naučiti svi naši dvonožni tradicionalno zatucani ognjištari i zadrti katolibani svih boja koji neprestance nemilosrdno tlače i na sve načine kinje brojne "ugrožene" i " ranjive" skupine, a pogotovo one koji su zbog nečega ponosni na nešto (jadna im kukala majka). Ali znanstveni napredak ne da se zaustaviti. Jednoga dana "znanstvenici" (poput onih koji su već naravili epohalno djelo zvano Istambulska kojnvencija) zasvagda će dokazati da je heteroseksualnost duboko neprirodna i neljudska pai da ju zato valja iskorijeniti, i to što prije to bolje. Hvala danskim pingvinima što nas nesebično prosvjećuju.

VL
WE
weAreCro
00:34 28.09.2018.

Vi niste normalni...🤮

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:06 28.09.2018.

Gay (ili kako vi to po srpskom pisete gei) pingvini ne postoje.

VL
UM
umnjak
09:32 28.09.2018.

Povrariti cu od vas. Jel se imalo sramite ako u vama ima i barem zrno profesionalizma?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.