Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Geertu Wildersu sude jer je Kur’an usporedio s “Mein Kampfom"

w
afp
VL
Autor
Hrvoje Dečak
20.01.2010.
u 17:47

Wilders je optužen zbog komentara u kojima je usporedio Kur’an s Hitlerovim “Mein Kampfom” i pozvao na njegovu zabranu.

Pristaše nizozemskoga antimuslimanskog političara Geerta Wildersa prosvjedovali su u srijedu pred amsterdamskim sudom, na kojem se on pojavio, jer mu sude za poticanje na mržnju protiv tamošnje muslimanske manjine.

Wilders je optužen zbog komentara u kojima je usporedio Kur’an s Hitlerovim “Mein Kampfom” i pozvao na njegovu zabranu. Ipak, Wilders zacijelo nije slučajno došao na sud s upadljivom zelenom kravatom.

Ključne riječi

Komentara 117

O9
Oluj@_95
14:04 21.01.2010.

Tjna potpisujem tvoj tekst

OB
-obrisani-
12:18 21.01.2010.

Sudo moj dragi, a sto s time ima Amerika? I da budemo iskreni, USA su jako tolerantna zemlja sto se tice religija, i u USA imaju muslimani manje problema nego u Europi. A i USA ima relativno manje problema nego europske zemlje. Arapske zemlje mogu imat rezime kakve zele, ako narodi tih zemalja tako zele, ali u Europi se moraju pokloniti nasim navikama i nasim zakonima. As simple as that. Ili pak cemo i mi poceti kamenjati zene?

SM
sudo.m
12:13 21.01.2010.

SS,sve to sto si ti izniomoze bite tacno ali to ima najmanje veze sa Islamom!!! Vise se,daleko vise terorizam cini iz frustracija proizvedeni americkom politikom!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije