Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.01.2015. u 12:00

Mnogi komentatori bili su puni hvale za taj, kako su ga prozvali, državnički govor novog premijera, a koji je tih dana slao vrlo pomirljive poruke o svojim prethodnicima u Banskim dvorima

Iza nas je kampanja koja je bila puna teških riječi i na to se neću osvrtati, isto kao što se, tako mi Boga, neću osvrtati ni na ono što je bilo prije – tako je govorio premijer Zoran Milanović 23. prosinca 2011. u Saboru kad je predstavljao svoju novoustoličenu vladu.

Mnogi komentatori bili su puni hvale za taj, kako su ga prozvali, državnički govor novog premijera, a koji je tih dana slao vrlo pomirljive poruke o svojim prethodnicima u Banskim dvorima. Već u svom pobjedničkom govoru, nakon što su objavljeni rezultati izbora, Milanović je tvrdio da se neće pokrivati nikakvim alibijima ni izgovorima. Tri godine poslije Milanoviću su puna usta bivših vlada.

Iako je tvrdio da će za uspjehe njegove vlade biti odgovorna njegova vlada jednako kao i za pogreške, ipak se u premijerovoj glavi opet sve svelo na to da za svaki neuspjeh i pogrešku svoje vlade okrivljuje HDZ-ove vlade. Pa tako na pitanje o rastrošnosti potpredsjednice Vlade Vesne Pusić oko korištenja službenog zrakoplova Milanović ne priznaje pogrešku nego se, zaboravljajući na onog Boga kojem se zakleo prije tri godine, osvrće na ono što je bilo prije pa mu je korištenje službenog zrakoplova u doba HDZ-ove vlade alibi i izgovor za rastrošnost njegove ekipe.

>>'Premijer Zoran Milanović postao je maskota i to ona koja simbolizira neuspjeh'

>>'Ako netko želi doznati zašto će Josipović izgubiti - neka pogleda Milanovićev intervju'

Komentara 43

BA
bakulušić
12:32 05.01.2015.

Gospodin Milanović je, nakon pobjede, mislio da je sve gotovo. On nije čuo za onu, da pobjeda donosi brige. Sjeli su u pilotsku kabinu a nitko nije znao pilotirati. Nakon toga, svi su im krivi. I prijašnja Vlada, i Tuđman, i Crkva i biskupi, i sindikati...Na kraju i Zdravko Mamić. Svi samo ne oni. I njihovo neznanje. Kažu da su najopasniji oni koji ne znaju a neznaju da ne znaju. Sačuvaj nas, Bože, ove godine.

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
12:17 05.01.2015.

Partija je izgubljena u prostoru regiona ,jedino ih Beograd još voli i poštuje .

DU
Deleted user
12:37 05.01.2015.

Psiho......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije