Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje u odsutnosti
Povratak na članak

Gdje je dokument kojim je Vasiljević osnovao logore?

Vasiljević i suoptuženi M. Živanović u Srbiji su, a Odvjetništvo je predložilo da se postupak provede bez njih na sudu u Osijeku

Komentari 5

KR
kristov
07:03 08.12.2012.

Pun MUP RH je Vasiljevićevih suradnika! Obiđite ih i upitajte sve ćete dobiti. Ne glumite pravosuđe i naivčine. Pitajte Sašu, pitajte ZLO, pitajte Mesića, za to suđenje ima tisuće svjedoka i suradnika!

VL
OB
-obrisani-
21:11 07.12.2012.

Od ovoga nema nista,soli na rep

VL
Avatar kilo
kilo
21:15 07.12.2012.

Molite boga da ne uđemo u EU.

VL
OB
-obrisani-
18:19 07.12.2012.

Jeli Mesic sakrio dokumente,ehehheheh

VL
TH
thekurcula
23:21 08.12.2012.

Zanimaju li vas komentari čitalaca ili vas zanimaju samo neki komentari, oni koji biste i vi, kao vlastiti politički stav, potpisali? Mislim, ja ostavim komentar koji nikog ne vređa ali iznosi moj politički stav po ovoj temi, i taj kometar obrište. Ozbiljno razmišljam da više ne ostavljam ovde kometare jer ih cenzurišete, i to isključivo na političkoj osnovi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.