Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojao se za život

Gay vojnik: Princ Harry spasio me od homofobnih napada!

princ Harry
09.06.2013.
u 17:45

Homoseksualac Wharton je kazao da je princ stao na njegovu stranu kada ga je napalo šest vojnika iz druge regimente.

Britanski vojnik James Wharton otkrio je kako ga je 2008. godine princ Harry spasio od homofobnih napada tijekom vježbe u Alberti, piše CTV News.

Homoseksualac Wharton je kazao da je princ stao na njegovu stranu kada ga je napalo šest vojnika iz druge regimente. Tada je 21-godišnji vojnik pronašao Harryja, koji mu je bio zapovjednik tenka, te mu kazao za incident. Wharton se tada bojao da bi ga mogli ubiti.

Harry je potom kazao vojnicima da prestanu ili će biti kažnjeni. Prijavio je incident višem časniku te dodao kako je riješio situaciju. - Uvijek ću Harryju biti zahvalan i nikada neću zaboraviti što se dogodilo - kazao je Wharton Daily Mailu.

>>Svi su ludi za Harryjem: Michelle Obama pretekla stotine žena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije