Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTVRĐUJU SE OKOLNOSTI

Gasili požar u stanu pa našli mrtvog 56-godišnjaka

Zagreb: U jutarnjim satima požar zahvatio stan na 12. katu zgrade u Turininoj 4
Igor Soban/PIXSELL
08.12.2017.
u 13:29

Muškarac je pronađen mrtav u stanu u Drnišu

Muškarac (56) nađen je mrtav u četvrtak u Drnišu nakon što je u stanu u kojem su vatrogasci pronašli tijelo izbio požar. Kako je priopćila policija, požar u stanu je izbio u 20.30, a ugašen je u 00.39.

Tijelo muškarca je nakon očevida prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Šibenik, radi obdukcije. Očevid bi se na mjestu događaja trebao obaviti danas, kako bi se utvrdio uzrok požara te uzrok i okolnosti smrti 56-godišnjak. Za sada nije poznato je li on vlasnik stana u kojem je izbio požar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije