Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI SVAŠTA VIDE

Gasili požar na Braču pa naletjeli na najotrovniju europsku zmiju

Poskok/Ilustracija
Getty
19.02.2020.
u 08:12

Naši su je vatrogasci prilikom obilaska ruba požarišta prekinuli u poslijepodnevnom marendinu (na meniju je bio miš obični domaći) pa je sva nezadovoljna i gladna brzinom munje otplazila u kamenjar, napisali su

Vatrogasci koji su gasili požar u Bolu na Braču objavili su da su prilikom obilaska ruba požarišta naletjeli na zmiju koju su, kako kažu, prekinuli u marendi.

"Svašta vatrogasac na terenu vidi...

Evo, recimo, prilikom gašenja ovog posljednjeg požara u Bolu naletjesmo na poskoka (lat. Vipera ammodytes) najopasniju i najotrovniju europsku zmiju iz porodice ljutica.

Naši su je vatrogasci prilikom obilaska ruba požarišta prekinuli u poslijepodnevnom marendinu (na meniju je bio miš obični domaći) pa je sva nezadovoljna i gladna brzinom munje otplazila u kamenjar", napisali su supetarski vatrogasci na svojoj Facebook stranici i objavili fotografije autora Mislava Jerčića.

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:09 19.02.2020.

U ovo doba godine, gdje god zapalili vatru u kamenjaru, izaći će zmije koje spavaju zimski san, vjerujući da je došlo proljeće. Ne znam čemu tu čuđenje.

MI
Miko33
09:27 19.02.2020.

Pa ovo je vijest za naslovnicu.

NE
Neretva93
11:44 19.02.2020.

Pustite zmiju na miru,ta nije vas napala?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije