Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mu bilo spasa

Gaseći požar u stanu, vatrogasci pronašli mrtvo tijelo muškarca

požar (1)
Foto: Pero Lovrović/PIXSELL
1/3
10.04.2010.
u 10:11

Obavljen je očevid, a tijelo nesretnika prebačeno je na Zavod za sudsku medicinu radi obdukcije.

RIJEKA - Tijelo mrtvog muškarca starog između 40 i 45 godina pronašli su jutros vatrogasci nakon što su ugasili požar u stanu u Ulici Frane Kresnika 5 u Rijeci.

Što je točan uzrok smrti utvrdit će se nakon obdukcije, no neslužbeno doznajemo kako se pretpostavlja da je nesretnog muškarca najvjerojatnije u snu ugušio dim.

Prema policijskom izvješću, vatrogasci su oko 6.15 sati dobili obavijest susjeda preminuloga o dimu iz prostorija kojima se on koristio.

Kada su ugasili požar zapanjio ih je prizor beživotnog tijela, tako da se na mjestu događaja ubrzo pojavila i policija.

Obavljen je očevid, a tijelo nesretnika prebačeno je na Zavod za sudsku medicinu radi obdukcije.

Drugih žrtava požara nema, jer je nastradali muškarac bio sam, a nitko osim njega se i nije koristio prostorijama u kojima je izbio požar. Što ga je i pod kojim okolnostima izazvalo rasvjetlit će istraga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije