Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.01.2016. u 18:04

Nakon što je Tomislav Karamarko posve ozbiljno najavio osnivanje ministarstva useljeništva i demografske obnove (MUDO), valja se ništa manje ozbiljno pozabaviti potragom za stručnjakom koji bi mogao stati na čelo budućeg hrvatskog MUDO-a.

Nedjeljko Babić zvani Gangster, bračni posrednik iz Runovića, glavni junak nagrađivanog dokumentarnog filma „Gangster te voli“, koji je obišao brojne festivale i oduševio publiku, trebao bi se ovih dana kandidirati za ministra.

Nakon što je Tomislav Karamarko, zabrinut za populacijske trendove, posve ozbiljno najavio osnivanje ministarstva useljeništva i demografske obnove (MUDO), valja se ništa manje ozbiljno pozabaviti potragom za stručnjakom, po mogućnosti nezavisnim, koji bi mogao stati na čelo budućeg hrvatskog MUDO-a. A tko bi funkciji ministra odgovarao bolje od Nedjeljka Babića Gangstera koji već godinama uspješno nalazi žene brojnim sredovječnim samcima po selima Dalmatinske zagore?

Gangsteru je nemoguće osporiti iskustvo i stručnost u sklapanju brakova i posljedično demografsku obnovu. U trideset godina posredovanja Babić je spojio čak 370 žena i 370 muškaraca, a nijedan od tih brakova nije se raspao. Prošla mu je godina bila za pamćenje jer je spojio 15 parova. Doista, ima li većeg stručnjaka da preuzme hrvatski MUDO?

>>Bračni posrednik - Gangster našao muža i vlastitoj ženi!

Komentara 2

BA
bakulušić
13:00 08.01.2016.

Da bi dobio MUDO, gospodin Jurković, umjesto "iseljeništvo" izmišlja riječ "useljeništvo". Nije mi jasno zašto partijski kadar i njegovi sljedbenici u posljednje vrijeme spominju muda i mudo. Valjda misle da nas nisu dosta pa bi još. U svakom slučaju, bolje da brigu o demokratskoj obnovi preuzme Šiško iz Imotskog nego Partija, Kontra, Iskorak i gospodin Jurković.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije