Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prstenova družina

Gandalf stopirao vlak pa na prugu istrčali hobiti!

hobiti,gandalf
Foto: Youtube Screenshot
1/2
23.12.2013.
u 23:54

Snimak koji prikazuje Gandalfa kako stoji nasred pruge i maše šokiranom vlakovođi, od 15. prosinca na YouTubeu pogledalo je više od tri milijuna ljudi.

Pravu smicalicu izveli su komedijaši kanala ''SA Wardega'' iz Poljske koji su preobučeni u likove iz Tolkienova Gospodara prstenova stopirali vlak usred vožnje. Snimak koji prikazuje Gandalfa kako stoji nasred pruge i maše šokiranom vlakovođi, od 15. prosinca na YouTubeu pogledalo je više od tri milijuna ljudi.

Nakon čuvenog uzvika: '' Vi nećete proći'', na šine je izletjela i prstenova družina nakon čega su se hobiti i Gandalf uputili u nepoznato.

>>Izložen prsten koji je inspirirao Tolkiena da napiše Hobbita

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije