Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Game Changer se ovog ljeta održava i u Crnoj Gori

Game Changer
12.06.2024.
u 11:08

Nastao u Hrvatskoj, nakon uspjeha i Sloveniji tehnološki događaj Game Changer ove se godine seli u Crnu Goru, točnije grad Tivat 6. srpnja 2024.

U periodu od 4. do 6. srpnja 2024. Tivat u Crnoj Gori bit će domaćin trodnevnog festivala Game Changer koji će privući više od 500 sudionika programom tijekom tri konferencijska dana, a očekuje se i oko 9000 posjetitelja svjetlosne izložbe digitalnog dizajna i animacije u svijetu video igara. Očekuje nas serija progresivnih tehnoloških tema fokusiranih na blockchain tehnologiju, travel tech i upotrebu umjetne inteligencije.

Ovaj događaj prilika je za umrežavanje i razmjenu ideja među liderima i stručnjacima iz ovih sektora tehnološke industrije. Ali to nije sve! Glavno gradsko šetalište Pine će tijekom dvije večeri festivala 4. i 5 srpnja 2024. dobiti novi sjaj. Uz zvukove elektronske glazbe posjetitelji će biti uživati u svjetlosnoj izložbi gejming dizajna i animacije koja je kreirana od strane izuzetnog tima koji stoji iza crnogorske video igre Bleak Faith. Ovaj događaj dolazi u pravo vrijeme - u istom mjesecu kada igra doživljava svoju svjetsku premijeru na Playstation platformi te obećava globalnu ekspanziju u suradnji s kompanijom Sony Interactive Entertainment.

Kruna festivala je svečana večer dodjele Game Changer Montenegro nagrada najprogresivnijim tehnološkim kompanijama i pojedincima iz Crne Gore. Ovim događajem Game changer, ne samo da nagrađuje izvanredne inovacije i dostignuća, već pozicionira Crnu Goru na globalnjnoj mapi kao poželjnu tehnološku destinaciju koja ima razvijenu tech scenu i zajednicu izuzetnih talenata.

Pridružite se Game Changer Festivalu powered by Crnogorski telekom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije