Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ KRIZE
Povratak na članak

Gambijski autoritarni vođa predao vlast: Na čelo države dolazi bivši zaštitar trgovačkog lanca

"Danas bez grižnje savjesti predajem vodstvo ove velike nacije", rekao je Jammeh na državnoj televiziji.

Komentari 3

DA
Darko22
00:05 22.01.2017.

Na čelo države također dolazi osoba koju je podržao george soroš..mislim da to dovoljno govori.

VL
VV
Vrana Veritas
00:09 22.01.2017.

Bravo konačnoj uljuđenoj tranziciji u Gambiji! Da je bilo imalo razuma i dobronamjernosti, sličnim posredovanjem UN, EZ i drugih centara moći, (situaciju je zapetljao i ruski general Jazov, pokušajem državnog udara, na Crvenom trgu u Moskvi, info. samo za dobrere poznavatelje iza kulisa), morala je slično biti razriješena i uzavrela situacija razdvajanja (disolucija), socijalističke (komunističke, pohabane ere) Jugoslavije, bezkonfliktno, tj. bez pogodovanog ratnog huškanja, masakra i etničkih čišćenja, ali bi bilo prilike za suočavanjem s autoritarnom (uravnoteženom lustracijom, koju se i danas, kao i ratno profiterstvo i kvazi pretvorbu, izvrdava). S dobrim željama demokraciji i Gambiji. The Crow of Truth.

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
02:15 22.01.2017.

Naslov zvuči kao kakva vijest iz Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.