Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELA RAZGLEDNICA
Povratak na članak

'Galeb' kudio Vakulu zbog krive prognoze: 'Ništa od seksa, Zorane!'

Nadam se da si sretan, Zorane - poručio je autor teksta Vakuli...

Komentari 8

Avatar Apsalar
Apsalar
17:41 21.08.2017.

A je. Ovamo je najavio kišu, rekoh bit će napokon sexa, jer po vrućinama nisi moga ni disat akamoli mrdnut... kad ono... ćorak. Ni kapi kiše... samo oblaci i sparina...

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
16:49 21.08.2017.

Šta je to: prognoza, ne to je realiti šou u kojem se bez odgovornosti gata gledajuć sitalitske i radarske snimke. Pogledajte prognozu za utrku formule 1, "kiša počinje u 14.37 i padat će do 15.10...)

VL
DU
Deleted user
16:51 21.08.2017.

Ovo naizgled vrlo smješno pisanje, zapravo može imati za mnoge ljude vrlo loše posljedice, jer baviti se meteorologijom, bavite se vrlo osjetljivom djelatnošću u vrijeme poljoprivrednog rasta i kojekakvih neki puta vrlo nezgodnih izjava meteorologa! To je vrlo odgovorna djelatnost, a i u onu najmanju ruku može vam uništiti dugo očekivani praznik i odlazak u prirodu , ako ništa zbog duševnog mira! Napišu padat će kiša, a ono vedro da nemože bolje u cijeloj Hrvatskoj! I ti "odeš nikuda", čekaš kišu, što ćeš negdje na planini po kiši? A o pokrivanju mrežom veliku površinu protiv tuče, recimo vinograda, nije više nimalo šala! Bilo bi dobro, kod olujnih oblaka, da se dade visina tog oblaka i dali se mogu ili ne mogu pucati protugradne rakete, jer pucati skupe rakete na 3 km a oblak je na 7 km je smiješno!?Jasno, moraš znati dali ima aviona itd. itd., na pojedinom području! Zato, meteorologija je vrlo ozbiljna grana naše privrede, najmanje za zaje . . . nekog "galeba"!

VL
DU
Deleted user
15:39 21.08.2017.

kojo dosadan lik zijeeeeeev

VL
DU
Deleted user
15:27 21.08.2017.

gospe moja..koji balkan.

VL
PR
prarvat
15:34 21.08.2017.

njega ili tarika vidiš čim uključiš tv

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.