Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luda noć

Gađali se se čašama, jedan zamalo ostao bez uha

\'vino crveno casa grozdje\'
28.11.2010.
u 11:54

Dvojica Splićana noćni izlazak u klubu Tropic završila su u KBC-u u nedjelju oko 1,30. Jedan je imao rasječenu ušku i operiran je, drugi ima ogrebotinu na sljepočnici

Damir Š. (21), teže je ozlijeđen, a Anton R. (19) lakše, nakon što su se gađali čašama u splitskom klubu Tropic na Bačvicama. Prvo je Damir pogodio Antona čašom u glavu, a ovaj mu je uzvratio istom mjerom. Redari su ih izbacili vani nakon sukoba, a obojica su oko 1,30 sati u nedjelju završili na Hitnom kirurškom prijemu u Kliničkom bolničkom centru u Splitu. Damir je operiran, rasječena mu je desna uška, a Anton ima posjekotinu na slijepočnici te je pušten i odveden na kriminalsitičko istraživanje. Okolnosti sukoba još se ne znaju. Poznavali su se od ranije, a nijedan od njih nijedan do sada nije imao problema s policijom.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:54 28.11.2010.

Čaaše loomim, ruke mi krvaave, lelee. ;o)

MO
mozel
21:30 28.11.2010.

nepisete kome je pripala prva nagrada.

SW
swimm
08:07 29.11.2010.

svakom kazna od 3000 kn i sve 5

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije