Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
švica projekt

Gačan: Upoznala sam Polančeca s Mimovićem, ali ne zbog Podravke

draženka gačan-desno!
Marijan Sušenj/PIXSELL
12.04.2010.
u 14:07

Draženka Gačan, bliska prijateljica uhićenog Damira Polančeca, priznala je kako ga je upravo ona upoznala sa srbijanskim tajkunom Rankom Mimovićem.

Draženka Gačan, direktorica koprivničke podružnice tvrtke Fia Energy srbijanskoga tajkuna Ranka Mimovića, ispričala je lokalnom tjedniku Podravskom listu kako je upravo ona upoznala Mimovića sa svojim prijateljem Damirom Polančecom, uhićenim bivšim potpredsjednikom Vlade.

- Što se tiče sastanaka, nismo se skrivali, nismo imali zbog čega. Javna je tajna da sam s Polančecom i Mimovićem viđena u đurđevačkom hotelu Picok, gdje smo se susretali s ljudima iz Fimine tvrtke Validus. Polančec je imao sasvim druge planove, koji nisu bili vezani uz Podravku i dionice. Bio je to dio takozvanog Švica projekta vezanog uz jedno zemljište, odnosno gradnju turističkog naselja kod Ogulina. Polančeca je samo informativno zanimalo to zemljište i projekt - ustvrdila je ona.

D. Gačan ipak je upućena u odnose između Mimovića i Podravkinih dionica.

- Suradnjom s Validusom Fia je došla do tvrtke Fima Ami i do Podravkinih dionica. U tom poslu mene jednostavno nema - izjavila je za lokalni tjednik.

Komentara 7

OB
-obrisani-
16:32 12.04.2010.

Kriza je. 330.000 ljudi je nezaposleno. Mi (www.gdi-wealth.ws) Vam nudimo priliku da se izvučete iz dugova i osigurate visoke mjesečne prihode. Drugi zarađuju, zašto ne biste i Vi?!

OB
-obrisani-
14:20 12.04.2010.

ovo sa Podravkom,..je gore nego Agatha Christie,...\"negativac se pojavljuje tek na 82.-stranici...\"

OB
-obrisani-
15:31 12.04.2010.

zdravek,..ma znamo mi da bis´ti svojega Mesicá pita za te Turisticke objekte i zemljiste..., pa on bi zvrcnija par telefona, i sve bi bilo rjeséno u momentu....(a posli bis´uziva u Sindikalnim odmaralistima)..-:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije