Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijedi
Povratak na članak

Gabriele Koepp: Bilo mi je samo 15 godina kad su me silovali ruski vojnici

Iskustvo djevojčice bilo je tako strašno da se više nikad nije mogla zaljubiti, a tek ga je kao 80-godišnjakinja uspjela podijeliti s javnošću.

Komentari 5

ST
strsica
04:14 02.03.2010.

Tuzna je prica ali svaki rat ima takvih prica koliko zelis. E, sad oni koji guraju samo jednu stranu, bave se prljavim propagandnim ratom. Svi su to radili na zalost, i vojnici su oruzje u tudjim rukama, i od straha i poklepe rade silovanja....odvratno ali na zalost toliko ucestalo, da je tragikomicno pisati o samo jednoj strani zrtava.

VL
ST
stp
02:17 02.03.2010.

A nacisti nisu silovali po Rusiji, Amerikanci nisu silovali u Drugom Sv ratu,Vijetnamu,Kambodzi,Iraku,Avganistanu???Englezi nisu silovali po svojim kolonijama sirom sveta,Spanci po svojim kolonijama po Juznoj Americi???? To je zlo kojeg je bilo kroz celu istoriju covecanstva i bice ga uvek, a ovaj tekst je napisan tako pretenciozno da ispada da su samo Ruski vojnici silovali zene u Drugom Svetskom Ratu. Mozda bi joj bilo lakse da je silovao neki Amer ili neki Fric?

VL
OR
orisis
13:03 02.03.2010.

Ajme ljudi grozota.zhena sjedi smrznuta toliki niz godina,cijeli zhivot izgubljen zbog ruskoga olosha.

VL
MA
max221
12:32 08.03.2010.

Još jedna licemjernost svjeta... oni svi prolaze nekažnjeno. Dok se našim generalima sudi za izmišljene zločine i izjednačavaju ih s agresorom.

VL
ZA
zagabria1
12:21 02.03.2010.

za stp. Nije članak napisan pretenciozno nego se predugo šutjelo o tome da \'pobjednici\' nisu tako moralni kakvima se desetljecima prikazuju. Kao sto pjesma od ABBE kaze \'Winner takes it all, loser is standing small\'

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.