Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahtjev premijeru

Gabrić: Smijenite Jakovinu i Vrdoljaka zbog poplava

Nikica Gabrić
Foto: Duško Mirković/Pixsell
19.05.2014.
u 21:21

Šef Nacionalnog foruma Nikica Gabrić smatra da bi Milanović pokazao minimum političke odgovornosti smjenom ministara i čelnika Hrvatskih voda, a u vezi popuštanja nasipa u Rajevu selu

Predsjednik Nacionalnog foruma Nikica Gabrić smatra da bi ostavke, i to trenutačne, ministara poljoprivrede Tihomira Jakovine i gospodarstva Ivana Vrdoljaka, kao i čelnika Hrvatskih voda, bile moralan čin, zbog činjenice da je u Rajevu selu zbog golemih poplava popustio nasip izgrađen 2010.

- Premijeru, cijenimo što ste najavili istragu kojom bi se utvrdilo kako je to bilo moguće, no minimum objektivne političke odgovornosti u ovoj teškoj situaciji bio bi da od svojih ministara poljoprivrede i gospodarstva te čelnika Hrvatskih voda zahtijevate trenutačne ostavke - drži Gabrić, izjednačavajući i sadašnju Kukuriku i prethodnu HDZ-ovu vladu za to što su ne vode politiku prevencije, već žele gasiti požar kad više nije moguće.

- I vi (obraćajući se Milanoviću) i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko bacate stradalim ljudima, koje je poplava prognala iz njihovih domova, prašinu u oči i pokušavate na njihovoj nesreći prikupiti političke bodove najavama da zaustavljate izborne aktivnosti, iako u njima niste ni sudjelovali - misli Nikica Gabrić i dodaje da je prenamjena sredstava iz predizborne kampanje SDP-a i HDZ-a za pomoć unesrećenima u poplavama proziran pokušaj ostvarivanja političkog profita.

>>'Svakome tko je izgubio kuću srušen je cijeli svijet. Tražit ću istragu o puknutom nasipu'

>>'Hrvatske vode najveći su krivac, nije bilo dosta vreća i pijeska'

Komentara 15

NE
nenadbat
21:49 19.05.2014.

Gabriću ti si najobično laprdalo kao i tvoja Jadranka sa KUMROVEČKOM školom.

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
22:30 19.05.2014.

Još jedan običan glumac... Mada se slažem sa ovim dijelom da se smijeni Jakovinu i Vrdoljaka...

OD
odisej22
22:02 19.05.2014.

Demagog.Kad god su vremena teska javljaju se takvi.Kozar Klearh u Ateni poslije poraza u peleponeskom ratu ,kuge prozva se tako i pozva narod da ga slijedi.E ,moj Gabricu,drz se svog zanata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije