Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo partnerstvo

Gabrić i Kosor žele vladu profesionalaca i Hrvatsku povijesnih regija

kosor
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
01.03.2014.
u 19:09

Nacionalni forum i Hrvatska socijalno-liberalna stranka (HSLS) osnovali su Partnerstvo hrvatskog političkog centra. Zajedno će izaći na europske izbore, ali još se nisu dogovorili o svim imenima na listi. Međutim, dogovorili su se o programu. Zalažu se za Hrvatsku konkurentnog i zdravog gospodarstva, novu arhitekturu države, kojom će se uspostaviti povijesne regije, decentralizirati institucije i ojačati prava, a traže i vladu profesionalaca i stručnjaka.

– Tko bi zaposlio našeg premijera i ministre? Došlo je vrijeme za nove ideje i projekte. Postojeća vlast zarobljena je u različitim kompromisima – zaključio je Nikica Gabrić istaknuvši da trebamo odgovorne ljude.

Foto: Anto Magzan/Pixsell

Gabrić i njegov kolega Darinko Kosor pozvali su na konsenzus svih stranaka i političkih snaga na pitanjima mirovinskog, zdravstvenog i obrazovnog sustava.

– Hoćemo li postići rezultat? To treba pitati građane – zaključio je Kosor pa pozvao istomišljenike da se pridruže Partnerstvu za bolju Hrvatsku.

>>Gabrić i Kosor idu zajedno na EU izbore i osnivaju Savez za centar

Komentara 39

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
21:34 01.03.2014.

Čavao u lijes HSLS-a. Šteta što je ta stranka zalutala u lijevo stado, još od Račana. Poslije je bilo kasno.

NV
novo vriijeme
19:39 01.03.2014.

Gabrić ima Predsjednika države, novce i medije sponzora oko Pantovčaka, Kosor ima članstvo . he.he.he za godinu dana Kosor neće imati ni članstvo ni novce.

HR
hrxxx111
19:26 01.03.2014.

sto zapravo znaci to povjesne regije ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije