Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakulisne igre
Povratak na članak

Fuchsove zakone koče Pupovac i Hebrang

Na Senatu u Zagrebu na kojoj je bio i Fuchs dogovoreno osnivanje radne skupine koja mora naći kompromis.

Komentari 6

L3
luka_37
14:14 04.06.2011.

S čime opet Pupovac ucjenjuje Hrvatsku...ono što im nije uspjelo ratom ona prodana duša od Jace im sve gura u g... samo da dobije koji glas više

VL
Avatar alien79
alien79
15:33 04.06.2011.

Ako su osobito veliki protivnici predloženog zakona profesori Filozofskog fakulteta i pravnih fakulteta te HAZU, onda domoljubni i pošteni građani moraju biti ZA zakon.

VL
KT
Karika Tura
14:07 04.06.2011.

Jaco, zatvori sebe i Josipovića. Štitite komunističke zločince a cijela je zemlja njihov i vaš taoc neulaska RH u EU. I prestanite izmišljati Engleze i Francuze -imate vi veeeeeeeeeeliki domaći problem.

VL
Avatar nekakav
nekakav
16:19 04.06.2011.

baš tako, treba gledati tko je protiv tog zakona! znači, svima nama je u interesu donošenje istog... pa da vidimo, kolko mogu profeosri zaraditi kad ih se kontrolira što i gdje rade... kakva je kvaliteta nastave kad profa jurca 3 puta tjedno za osijek, a radi i 3 dana u zagrebu? gdje su objavljeni radovi tih naših dičnih doktora? tko ih citira, u koji mstručnim časopisima svijeta oni postoje? koga mi to plaćamo, narode?! imbecile, parazite. sve ratsjerati, 2-3 sveučilišta imati, i gotovo. visoko školstvo nije za svakoga, pogotovo nije besplatno. kad neki naši profesori pričaju da znanje nije roba, odmah im dati otkaz. njihova \'roba\' se ne prodaje baš.. .)

VL
MO
mojzagi
17:08 04.06.2011.

G.Pupovac neka svoje savjete djeli u Srbiji, kod nas ima dosta obrazovanih koji ce taj problem sami rjesiti. Neka samo poslusa onoga u Haagu pa ce odmah prepoznati tu \"super inteligenciju\" svojih.

VL
VE
velikazmija
23:10 25.08.2011.

cenzuro obećao sam da neću -- ali kad počmem pisati i izbaciš me na drugu temu i još kad ovako rečem- napišem čeka me --niste longirani --mislim da imam pravo napisati svoje mišljenje --mada je teško jer izbacuješ iz kontentracije -- a sad alien 79 -- kako znate da nisu podmetanja ma neda mi se sa ovakvom cenzurom ovo je kriminal što taj čovijek radi --a ne neka diskriminacija -- crveni idete uzalud i ovakvi tipovi ---

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.