Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pandemija loše utjecala na učenike
Povratak na članak

Fuchs: Tražit ću da svi učenici pohađaju nastavu u školama

Fuchs: Izuzetno je važno i za psihičko zdravlje učenika škole držati otvorenima, idemo u tom smjeru

Komentari 29

Avatar abakus
abakus
08:35 26.08.2021.

Hvala dnovinarima i na tome... Hajde još malo hvalite onu zločinačku ekipu Narkotićku, Vražinovića, Seroša, Papka, a Anemičnu prodanu dušu pogotovo. Zaplješćimo i njima i vama na uspješnom uništavanju ove zemlje i ljudi, s posebnim osvrtom na djecu. Svaka čast, vrlo predano sudjelovali ste u masovnom prisilnom eksperimentu nad ljudima, kakav nisu napravili čak ni nacisti.

VL
Avatar Golum
Golum
07:53 26.08.2021.

Dobro da ste skuzili...to ste trebali i prosle godine skuziti da to nije dobar smjer...drzali ste djecu doma bezveze jer eto ucitelji profesori se boje korone i pokusavate nesto sto je neizvedivo...nije ni cudo da su takvi rezultati na maturi i na kraju skolske godine.

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
07:35 26.08.2021.

I studenti. Zašto studenti lani nisu išli na fakultet, a srednjoskolci i osnovnoškolci jesu u škole?? Koja je moćna logika iza toga!

VL
SE
serafin002
08:08 26.08.2021.

Kada pogledamo tko je vršio ovo istraživanje izgleda da su gori od pandemije i tko nam to i zašto uporno natura ovo jugosrpsko smeće od jokića

VL
TH
theo
08:10 26.08.2021.

Stavimo jedno plavo srce i sutra u podne zaplješčimo za našeg Vilija Beroša. Neka ovaj pljesak ljubavi pruži još više snage i ljubavi ovome čovjeku. Bože hvala ti što si nas blagoslovio ovim čovjekom. Kad se on pojavi na ekranu, nekako osjetiš da će sve biti u redu. Podijelite ovo u znak zahvalnosti tom čovjeku koji daje sve od sebe da uspijemo pobijediti sve ovo. VELIKO TI HVALA VILI!!!!!!

VL
Avatar Vakserčina
Vakserčina
09:51 26.08.2021.

Naravno da će tražiti da svu učenici moraju biti u školi kad mengelisti žele cjepit djecu. Našu naravno. Ne svoju.

VL
DO
Doktoruma
07:37 26.08.2021.

@prahrvat ljubavi, sve je u redu. Kad si doma srećo?

VL
ST
stefj
09:32 26.08.2021.

E to, i treba prestati s hrpom restrikcija u školama. Ali... Tko će sada vratiti učitelje na posao? Nakon što nisu nešto puno radili, sada preko godinu dana nisu radili ništa...

VL
JB
Jednonogi.Brabonjak
09:20 26.08.2021.

Ne razumijem zašto g.Jokića i danas stavljate kada pričate o ministru?? Smiješno.

VL
TH
theo
07:33 26.08.2021.

kmeeeeee Fuchs ubija ljude kao bulj

VL
DO
Doktoruma
07:34 26.08.2021.

Doktoruma:Učitelje i profesore u osnovnim i srednjim školama ne zanimaju učenici i njihovo usvojeno znanje. Njih jedino i samo zanima kako će povećati svoje plaće i jedva čekaju štrajk. Zašto je država nabavila ratne zrakoplove, a nisu njima dali za plaće? To je njihovo pitanje. To je moje iskustvo sa istim prosvjetnim radnicima. Jedva čekam da mi djeca završe školu sa ne moram više slušati ni gledati te osobe koje misle i vole samo i jedino sebe i svoj džep. A za Covid i nastavu me baš briga, svejedno mi je. Tko preživi, pričat će.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
07:46 26.08.2021.

Fuchs treba tražiti da svi učenici iz naše regije pohađaju nastavu u balkanskum školama i dive se i ugledaju na svoje vršnjake u susjednoj europskoj Sloveniji koji su puno kulturniji, civiliziraniji i pošteniji zbog svoje okoline, čestitih roditelja i odgoja baziranog na radu i redu umjestu na obmani i klađenju.

VL
BE
Bellybutton
07:56 26.08.2021.

Učenici preferiraju nastavu u učionici? Možda oni od 1.-2. Radio sam sa stotinama učenika u 2 ZG škole prošle godine, jedno je sigurno. Na pitanje "Što vam je draže, nastava u školi ili online??" - uvijek je glasan i složan odgovor "OOONLIINEEE".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.