Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlada osigurava 544 milijuna kuna
Povratak na članak

Fuchs: Od 2. polugodišta svi učenici osnovnih škola imat će minimalno jedan besplatni obrok

Što se tiče higijenskih potrepština, rekao je da tek treba vidjeti kako će se to organizirati te da slijedi sastanak Ministarstva obrazovanja i Ministarstva socijalne politike gdje će se vidjeti u kojem opsegu će se krenuti u realizaciju, što bi bilo tijekom slijedeće godine.

Komentari 6

PV
prcko.vita
11:51 25.12.2022.

E moj ministre, pa to je na zapadu standard već godinama, šuti i pokri se po ušima. Hvala na ovoj mjeri, djeca i stari nemoćni ljudi bi svi trebali imati besplatno zdravstvo i besplatnu prehranu, to je minimum socijalnog međuljudskog koje mladi i zdravi trebaju dati prema nemoćnima a sve kroz organizaciju države. Širiti ljubav i mir je dobro, neće nitko sa sobom ponijeti milijune s ovog svijeta.

VL
OB
obican
15:28 28.12.2022.

Besplatan obrok? Isto kao da se kaze da su vladina sluzbena vozila besplatna. Nista nije besplatno. To su novci poreznih obveznika, osim ako ih Vlada nije dala iz svog dzepa, a nije. Posteno je reci da su preusmjerili novac, ali to ne zvuci tako dobro kao "besplatno". Ali, kako god da nazivaju, dobro je.

VL
Avatar Zbregov
Zbregov
12:51 25.12.2022.

Kosher obrok? 🤣🤣

VL
MA
mate30
12:28 25.12.2022.

Vlada ili Europski fond za siromašne?

VL
VL
Vladek37
13:50 25.12.2022.

Ova je Vlada puno napravila za gospodarstvo i svoje građane kada usporedimo s Milanovićevom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.