Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRELAZAK NA C MODEL
Povratak na članak

Fuchs: Moguće produljenje online nastave, jedna županija već pokazala interes

– Odluke donose lokalni epidemiološki stožeri. Dogovorili smo da izvide situaciju u svojim županijama i donesu odluku – istaknuo je ministar

Komentari 8

RE
realisticki
12:41 28.10.2021.

Pred par dana je Fuks trebao izjaviti, pričekajmo što će reči Plenković, a ja držim uvijek sa vladom i sa njim.

VL
SN
sasa.novak.58
12:30 28.10.2021.

Brzo je reterirao nakon što mu je gazda Plenki odvalio šamarelicu. Kičma prije svega.

VL
TT
TTjac
13:39 28.10.2021.

Vrati se u penziju i hrani golubove.

VL
RU
Rudar21
12:59 28.10.2021.

Ispada po njima da su noćni klubovi pa škole ključ borbe. Mogu mladi u razne centre i ostalo što radi do ponoći. Do sad je bilo cca 60000 pozitivnih od 0 do 1 9 god. Neka se djeca odmore od maski.

VL
ST
stefj
14:17 28.10.2021.

Ne vidim zašto ne puste da protutnji Covid kroz škole i onda je mir. S ovakvim prelascima na on line nastavu, samo se produžava agonija.. Kada je prije dolazila sezona prehlada i gripa, ovisno o godini znala je ostati samo 1/3 razreda, i nikom ništa. To bi se dogodilo i sada, nakon tjedan-dva, razredi bi opet bili puni... A roditelji doma ako se boje nek se cijepe ili neka ne provode vrijeme u istoj sobi s djecom. I neka ne šalju djecu bakama i djedovima... Ovo sve je potpuno bez veze...

VL
DH
Dinko Horvat
13:40 28.10.2021.

Broj preko 5000 zaražene djece govori sve. Ne razumijem ministra i razne druge odgovorne osobe. Očito brinu o svom imiđu nezamjenjivih i nekim tobož satnicama. Djeca su očito ovdje nebitna.

VL
PV
prcko.vita
13:02 28.10.2021.

A šta sam ja reka, rekao bi naš pokojni čuveni glumac, ali ako do sad nismo bili pametni, ajmo konačno se probuditi i krenuti raditi na dobrobit Hrvatskog naroda. Zatvaraj sve, i škole i vrtiće i kafiće i restorane, ii sve gdje se ljudi okupljaju a da nije od životne važnosti. Dovoljno je zatvoriti sve na 21 dan. Nakon toga virus će skoro nestati posve. Kako to znam? Pa ponavljam po neznam koji puta, tako rade Kinezi i uspješni su u tome. Znači, netreba izmišljati toplu vodu nego samo prepisati od onih koji su uspješni. Za ove koji kažu nema tko čuvati djecu doma, pa podrazumijeva se da će i roditelji tamo gdje je moguće raditi home office i ili skraćeno radno vrijeme kako bi mogli brinuti i za djecu. Država to sve može organizirati i to bi bila najjetinija opcija. Ovako bez strogih mjera ćemo imati samo puno mrtvih i državu će koštati puno više.

VL
HU
Humbleandhonest
14:10 28.10.2021.

Škole u Zagrebu trebalo je prebaciti na C model ovaj tjedan. Pune su škole zaražene djece. Hrpa ih je doma u izolaciji bez ikakve nastave. Puštaju da se razbukta, a onda se čude.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.