Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preuzeo ministarstvo
Povratak na članak

Fuchs najavio tri modela nastave za jesen: 'Ne mogu vam ovoga trenutka reći što ćemo poduzeti'

Novi ministar zahvalio je bivšoj ministrici ''na golemom poslu koji je napravila sa svojim timom oko nastave na daljinu''

Komentari 5

MA
markec555555
12:56 24.07.2020.

ehehehehe znači moguće su 3 opcije: da svi idu, da nitko ne ide ili mješovito, e neka si nam ti rekao ......

VL
VI
viviann
14:11 24.07.2020.

U redu. Sad jos trebaju utvrditi tocno dnevno opterecenie ucenika obzirom na kolicinu zadace. Jer nit ucenici mogu svaki dan radit zadacu po cijele dane, nit ucitelji mogu svaki dan pregledavati 150 zadaća.

VL
Avatar cinnamon
cinnamon
13:22 24.07.2020.

ne bi se ja na vasem mjestu bas kladila na 3 modela gospon Fuchs. vjerujte da ce svi ici u skolu.

VL
PE
penelopea26
13:20 24.07.2020.

Ne postoje nikakvi ''modeli'' nastave. Hrvatska djeca moraju nastaviti svoje redovno obrazovanje u svojih skolama i univerzitetima, sa svojim uciteljima i profesorima prisutnim na nastavi u auli, i nikakve nacistcke digitalne diktature u logorima vise ne dolaze u obzir. Moja je baka bila uciteljica u 2.svjetskome ratu i pod bombama ucila djecu, kada je mogla ona mozete i vi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.