Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U STROJARSKOJ ŠKOLI

Fuchs o kritikama: 'Ispričat ću se profesoru ako nije bio alkoholiziran'

Zagreb: Radovan Fuchs obratio se medijima nakon sjednice Vlade
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
25.12.2023.
u 19:01

Policija u kaznenoj prijavi nije navela da je profesor bio pod utjecajem alkohola

Ministar obrazovanja Radovan Fuchs komentirao je kritike koje su mu upućene s više strana nakon što je prozvao profesora iz Strojarske tehničke škole Frana Bošnjakovića u Zagrebu. Podsjetimo, profesor je sudjelovao u verbalnom i fizičkom sukobu s učenicima zbog čega je uhićen.

Nakon što je priča dospjela u medije, proširila se informacija da je profesor za vrijeme incidenta bio pod utjecajem alkohola, što je ministar Fuchs komentirao kratkim govorom o tome kako pijanom profesoru nije mjesto u školi. Policija u kaznenoj prijavi nije navela da je profesor bio pod utjecajem alkohola.

- Mislim da je moja dužnost kao ministra da na bilo kakav signal reagiram na način na koji sam reagirao. Je li bio ili nije bio alkoholiziran, utvrdit će se. A ako se pokaže da nije bio, bit ću najsretniji da mu se ispričam - kazao je ministar za HRT.

VIDEO Fuchs: 'Alkoholiziranom nastavniku nije mjesto u školi, za svaku osudu'

 

Ključne riječi

Komentara 27

ZI
zinegoid
19:51 25.12.2023.

za nekoga na toj poziciji očekivao bih malo više inteligencije...

NO
Nordik
19:39 25.12.2023.

Sramota za ministra! Prvo pljuvanje a nakon toga oprost. Što je s balavurdijom, ili su roditelji prejaki?

LU
luftbrenzzer
19:46 25.12.2023.

Tako je to kad mu je jezik brži od pameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije