Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU

Fred Matić progovorio o svim detaljima povijesne rezolucije: 'Tko stoji iza mene? Ok, reći ću vam'

26.06.2021.
u 09:49

Samo bi lud čovjek promovirao pobačaj, a kamoli da bi on bio metoda kontracepcije, kaže europarlamentarac iz redova SDP-a

Komentara 134

IV
IVRI
10:16 26.06.2021.

Matića su zbog labilnosti i odabrali da bude lutka koja će sramotit Hrvatsku u Europi. Kad vidite tko ga hvali jasno je tko je na poziciji "što gore, to bolje": Jučer su u Saboru zlurado trijumfalizirali: Ahmetović i Glavašević. Sve jasno. Što manje Europljana i što više brojnih muslimanskih obitelji - to bolje. Srbi su oduvijek rado prodavali Europu. Za siću ili za arapske milijarde.

DU
Deleted user
10:22 26.06.2021.

Znači ipak ima PTSP.

Avatar southman
southman
10:26 26.06.2021.

Povijesna rezolucija !? Hahaha !° Koga briga za ljevičarske gluposti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije