Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Adria Hotel Forum
Povratak na članak

Franolić: Hrvatska treba bolje iskoristiti trenutnu situaciju za turizam

Na forumu će se razgovarati i o novim trendovima investicija i potražnje, pri čemu se puno pažnje daje novoj generaciji turista, tzv. Millenials i Y generacijama, koje mijenjaju dosadašnje oblike putovanja

Komentari 2

ZR
zrinski2017
11:22 30.01.2017.

otvarajte proizvodnju a ne sve u turizam, ako i jedna godina podbaci grcat ćemo u dugovima kome je jos u svijetu glavni oslanjač punjenja proračuna turizam, nek nam pukne jedna bomba na odmaralistu gubimo enormne količine novaca, ali ako imaš proizvodnju i razvoj regija ona garantira veći dobitak, slavonija, lika potpuno zapostavljeni.

VL
OE
oetzi
11:38 30.01.2017.

Proizvodnja u Hrvatskoj je pre skupa, a radne navike su jos u socijalizmu. Svi bi 1000€ pa i visu placu i pet puta na kavu za vrijeme radnog vremena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.