Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naguravanje s policajcem

Vlahušićev sin optužen za prisilu prema službenoj osobi

Andro Vlahušić
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
15.06.2014.
u 19:06

Frano Vlahušić je odgurnuo policajca koji je pao na ostakljena vrata prilikom čega je zadobio teže ozljede

Frano Vlahušić (22), sin dubrovačkog gradonačelnika Andre Vlahušića, optužen je za prisilu prema službenoj osobi, a optužnicu je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

Mlađi Vlahušić 8. svibnja priveden je u policiju na obradu, jer  je pijan remetio javni red i mir. Kako je bio vidno alkoholiziran, dvojica policajaca pridržavala su ga za ruke, svaki s jedne strane.

Priopćili su mu da će ga zadržati do otriježnjenja na što je Vlahušić počeo negodovati, a zatim je pokušao pobjeći, odgurnuvši jednog od policajaca. Policajac je uslijed odguravanja pao na ostakljena vrata te je teže ozlijeđen. Imao je više reznih rana desne nadlaktice i podlaktice.

Frano Vlahušić nakon toga događaja bio je pritvoren, a na slobodu je pušten nakon što je uplaćena jamčevina od 50.000 kuna.

>> Sin dubrovačkog gradonačelnika pijan teško ozlijedio policajca

Komentara 8

ST
stomugromova
19:25 15.06.2014.

Kakav otac,takav i sin.

19
1995josip
20:20 15.06.2014.

I tata ima problema sa zakonom u Dubrovniku !

Avatar navijač
navijač
20:44 15.06.2014.

Bahati sin pokvarenog tate čudi me da se uopće i smije pisati o tome.Garantiram da će se izvuć sa opomenom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije