Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj agonije?
Povratak na članak

Frankopanov investicijski fond predao ponudu za kupnju Vjesnika

Oak Investment Management Group zatražio je pregovore o kupnji lista, što je povjerenstvo podržalo.

Komentari 9

NE
nepotrebni
14:58 11.04.2012.

Koliko je prašine digao Frankopan u EPH-u, mora da čovjek valja.

VL
TV
Tata Vijolata čudo jadno
15:25 11.04.2012.

Jesu li to na pomolu prve hrvatske novine?

VL
Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
15:45 11.04.2012.

To nisu Frankopani, točka, posljednje je dokrajčio Leopold I Habsburgovac (inače hrvatski kralj). Radi se o obitelji de Dominis koja si je naljepila titulu Frankopana i lovi u mutnom na ovim prostorima od 1990-ih. Ova gamad se poziva na nekakvukakvu fantomsku \"stariju\" lozu Frankopana o kojoj ne postoje nikakvi povijesni zapisi niti dokumenti. Lažno plemstvo sa šupljim titulama i istim takvim namjerama. Došli su vidjeti šta se još može izmusti iz ove sirotinje.

VL
DO
Dodatak
16:21 11.04.2012.

Kaj god dolazi iz Engleske treba uzimati s najvećom dozom skepticizma. Veliki su nam prijateli Englezi...jelte...

VL
Avatar bereza
bereza
18:19 11.04.2012.

Ovi s Frankopanima imaju veze koliko i PiPI sa pristojnošću i skromnošću! Nakon likvidacije najistaknutijih i jedinih zakonitih predstavnika loza Zrinski i Frankopan, potomci Zrinskog su, ili protjerani u samostan (ženski dio obitelji), ili skončali u tamnici (Ivan Antun) nakonn što je bio prisiljen odreći se obiteljskog imena. Za svaki slučaj, kako bi uništenje obitelji bilo potpuno, brinulo se i da ostali mogući muški rođaci Zrinskog ne požive jako dugo. Tako je ubijen i Adam Zrinski. Koliko je poznato, Fran Krsto Frankopan nije imao djece iz braka s Giulianom de Naro. Ovi uzurpatori obiteljskog imena Frankopan mogu biti pripadnici samo neke od nebitnih pobočnih loza istog prezimena, ali da nije riječ o istinskim pripadnicima plemićkih loza, govori i to da se neki članovi predstavljaju kao Frankopani, neki kao Šubići, a neki kao Zrinski, ili sva ta prezimena smiješaju u jednu kobasicu. Bilo bi lijepo kad bi oni bili ozbiljni ponuđači, ali njihovo ponašanje u slučaju starog frankopanskog grada Ribnik kod Karlovca ne nudi previše nade.

VL
PE
pemec
19:07 11.04.2012.

moš mislit Nikola de Frankopan. Čuo za lozu koja nema nasljednika pa si kupio titulu. Uostalom i naše pravosuđe već ima iskustvo s tim lopinom!

VL
DO
Dodatak
20:03 11.04.2012.

Pa naravno da nisu Frankopani. Ovo su torbari tipa (osuđeni krimos) Končar

VL
OB
-obrisani-
09:13 12.04.2012.

To je grof Nicholas Frankopan de Lupež !

VL
UK
Ugo Kajvez
22:19 12.04.2012.

Super, tako da strane obavještajne agencije imaju potpuno kontrolu nad hrvatskim medijama sa prodajom vjesnika .....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.