Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera BMW
Povratak na članak

Franju Tomića ispitat će o Sanaderovoj limuzini u Hrvatskoj

Limuzinu je za nekadašnjeg šefa Vlade i HDZ-a kupio Robert Ježić, vlasnik Novog lista i DIOKI-ja, pritvoren od prosinca.

Komentari 7

ST
standup
19:34 28.03.2011.

ma ..ocíto, da Sanadera -Dorh & CO.,..more \"za jaja -povucí, ako imaju císte-ruke.\"...., Farsa nad Politickim Farsama...a u stvarnosti(do sada)-Nista !!

VL
SR
Srednjaci
09:23 29.03.2011.

Treba i njega oprati, u zatvoru, vartogasnim smrkom.

VL
ST
stevica
09:07 29.03.2011.

Uskok ide linijom manjeg otpora,treba bjeloglavog supa ispitati i uhapsiti,ona je znala sve i za crne fondove i pljacku i potpisala je ugovor sa TLM-OM,a vi ispitivate nekog bezveze.Tko meni moze zab´raniti da ja kupim komsiji tv.Tako je i sa tim jezicem,on je samo paravan,a lovu su hdz-ovci djelili.Toj stranki treba zabraniti rad a vrh pohapsiti.Uostalom zasto ne ispita uskok skojim i cijim parama je finansirana kampanja kosorke i hebranga za predsjednika hrvatske.Eto materijala ako ima volje.Izvolite demokrate,niko nije nedodirljiv.

VL
MM
Mladen Miletić
09:46 29.03.2011.

Limuzinu je za nekadašnjeg šefa Vlade i za VLASNIŠTVO HDZ-a kupio Robert Ježić, vlasnik Novog lista i DIOKI-ja, pritvoren od prosinca. Dovoljan dokaz o opasnosti suradnje sa tom \"organizacijom\" jel se odmah sumnja na ostale suradnike da su iz istogaoga kriminalnoga miljea ako ne i ZLOČINCI !

VL
MM
Mladen Miletić
09:54 29.03.2011.

Bolesno i tendeciozno je laganje sistematsko laganje kako je taj BMW trebao da je bio kupljen i biti isključivo vlasništvo \"PREMIJERA\" A ne vlasništvo HDZ i vlade RH. Ali spletkama krivim pričanjem se stiče lažni dojam o krivici Dr. Sanadera...a... Sjetimo se šta majstori traže Renola o 1967 godine koji je u njegovom ( familijarnom) vlasništvu.. Zašto imamo opet utisak da Šeks piše reportaže o krivici :: Dr. Ive Sanadera ? Sanader ruši Vladu , Sanader ruši Kosor , Sanader državni udar, Sanader milijun satova Sanader, slike vrijedne milijune Lira , Sanader, laže Sanader ništa neukrade Ali lopine kradu li kradu i sva trče da Ivi dadu ! Za svjedoke se javiše svi na slobodi a on se po zatvoru vodi ! Svaka država ima mafiju !

VL
OB
-obrisani-
11:14 29.03.2011.

Franju Tomića ispitat će o Sanaderovoj limuzini u Hrvatskoj i treba ustvrditi bitne činjenice je li u autu bila izvješena mala hrvatska zastava, slušala li se redovito Thompsonova muzika i vozakali li su se sa autom izključivo \"Pravi Hrvati i Prave Hrvatice\"..Ukoliko je tako auto če biti proglašen za osnovno sredstvo nevinog hrvatskoh viteza privatizacisjkog reda..

VL
X2
xychhr-200
12:09 29.03.2011.

Za duuuugggoooooo sjećanje: http://www.vecernji.hr/vijesti/bijesprvi-mojom-hobotnicom-opjevao-sanaderov-povratak-clanak-204420

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.