Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stranačka kazna

Franjo Arapović stao uz D. Primorca, Kosor ga ekspresno izbacila iz HDZ-a

arapović
Boris Šćitar
09.11.2009.
u 19:35

Nakon 20 godina Arapović je izbrisan po sili Statuta jer je davanjem potpore Primorcu prekršio odluku stranke da je HDZ-ov kandidat Andrija Hebrang.

Vijest o tome da je isključen iz HDZ-a zbog podrške predsjedničkoj kampanji nezavisnog kandidata Dragana Primorca, Franjo Arapović do večeras je čuo samo u kuloarima.

Okružen prijateljima, predsjednik Hrvatskoga školskog sportskog saveza o tome nam je kazao:

– Možda su me i isključili, no zasad nisam ništa dobio službeno.

Činom podrške Primorcu oglušili ste se o stranačku stegu i odluku da će HDZ podržavati Hebranga. Jeste li bili svjesni toga da riskirate?

– Bio sam svjestan te mogućnosti, no meni je prijateljstvo, uz obitelj, važnije od politike. Mislim da sam napravio najnormalniju stvar, no sve što HDZ napravi u vezi s mojim pitanjem ja ću prihvatiti.

Svojedobno sam bio izbačen iz reprezentacije bivše SFRJ zbog HDZ-a i pokojnog predsjednika Tuđmana jer sam duboko u to vjerovao, kao što sad vjerujem u to da svom prijatelju Draganu Primorcu trebam dati podršku. Svog prijatelja podržavat ću do groba – istaknuo je Arapović.

Ključne riječi

Komentara 118

DD
DUVNJAK_DRAGO
09:26 11.11.2009.

VELIKI MAO je poručio HDZejcima \" Koliko god zabijali glavu u pijesak stražnjica vam viru vani!\"

OB
-obrisani-
09:19 10.11.2009.

Franjo Arapović Rođen je 2. lipnja 1965. u Slipčiću (Mostar; Bosna i Hercegovina). Završio Srednju prometnu školu (SSS – prometni tehničar) ============== 0 Još jedan bosanac koji vlada na prostorima HR. Kad se ovdje pokrade i on ima rezervnu domovinu za odstupnicu.

OB
-obrisani-
22:54 09.11.2009.

2.13 metara debilane,pljuc!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije