Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarci
Povratak na članak

Franjevci sagradili dom za siromašne studente

Na 100. obljetnicu od godina gladi franjevci ponovno dokazuju da su uvijek uz narod, ovaj put uz siromašne studente iz BiH i Hrvatske

Komentari 10

Avatar Bekrija
Bekrija
07:23 19.10.2017.

Franjevci uzor i ponos!

VL
KR
Krotila
07:07 19.10.2017.

to je za svaku pohvalu u našem hrvatskom gradu Mostaru

VL
DU
Deleted user
09:14 19.10.2017.

Baš me zanima koliko je donirao vrh katoličke crkve u hr? Inače franjevcima svaka pohvala. Vazda su redovi bili svijetla točka Crkve.

VL
DU
Deleted user
09:05 19.10.2017.

Jesenti milu bigulicu, to je čista politička diverzija. Kao svjestan građanin ove zemlje ne mogu se načuditi a pogotovo povjerovati da progresivna, moderna i "inkluzivna" (što god to značilo) hrvatska Vlada pomaže franjevcima graditi studentski dom, a dobro je poznatoo da su oni zatucani i zadrti ognjištari koji ne priznaju ni rodnu ideologiju ni većinu movokomponiranih ljudskih prava napaćene i diskriminrane LGBT-populacije. O, gdje su sad udruge civilnog društva da podignu gnjevni glas protiv takva bezočnog rasipanja državnog novca! Što rade Raukar Urška, Matula Vilček, Borić Radojčica i Sarnavka Sanjica, a pogotovo Pusić Zoki, Habulin Francek i hrvatski sekluaristi da zbog toga već nisu izveli široke mase na ulice?! Zbilja nečuveno!

VL
IS
istinaizlike
08:37 19.10.2017.

Franjevci s našim novcima sagradili. To bi bio točan naslov.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.